Na talíři : jak jsme žili a co jsme jedli v šedesátých, sedmdesátých a osmdesátých letech /

Více než 150 receptů z nedávné minulosti. Vzpomenete si, jak křupal chléb za dob vašeho dětství? Jak chutnala sladká hustá Jesenka přímo z tuby? Uvaříte si ještě někdy dukátové buchtičky se šodó? Vracíte se k tradici dát si na Štědrý den černého kubu? Víte, co je miliónová polévka? Nahládněte, proli...

Celý popis

Hlavní autor: Formáčková, Marie, 1952-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: V Bratislavě : NOXI, 2019
Vydání: Vydání první
Témata:
Conspectus: 641
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Shrnutí: Více než 150 receptů z nedávné minulosti. Vzpomenete si, jak křupal chléb za dob vašeho dětství? Jak chutnala sladká hustá Jesenka přímo z tuby? Uvaříte si ještě někdy dukátové buchtičky se šodó? Vracíte se k tradici dát si na Štědrý den černého kubu? Víte, co je miliónová polévka? Nahládněte, prolistujte - nemí to je kuchařká kniha plná lákavých
Fyzický popis: 213 stran : ilustrace
ISBN: 9788081115462